link naar project
link naar project
link naar project
link naar project
link naar project
link naar project
link naar project
link naar project
link naar project
link naar project
podium
Volgende Projecten
project
omhoog scrollen
spacer
omlaag scrollen
Fotopiloot.nl

Fotopiloot vliegt met onbemande op afstand bediende drones voor het maken van beelden vanuit de lucht. Wij bekijken de omgeving van boven om een andere wereld te creŽren. Mooi werk, vanuit een ander perspectief voor klanten door het hele land. En daarbuiten. Een opdracht begint met een wens, een gedachte. Van idee tot product. Wij denken mee, geven advies, maken een plan van aanpak en voeren dit uit. Wij zetten ons in om uw vraag betaalbaar op te lossen. Daar houden wij van.

Samenwerken

Wij werken samen met Dutch Aerial Works en verscheidene andere betrouwbare (drone)bedrijven, met grafisch ontwerpers en augmented reality CG specialisten, om uw gewenste project van een zo mooi mogelijk eindresultaat te voorzien. Deze samenwerking garandeert continuÔteit en een breder scala aan zowel het soort, als het aantal drones, waar wij (tegelijkertijd) een opdracht mee kunnen uitvoeren.

Snel en efficiŽnt

De mogelijkheden bij het fotograferen en filmen met drones zijn zeer uiteenlopend en in vele disciplines toepasbaar. Door het werken met zowel grote als kleine drones is het ook mogelijk binnen gebouwen en constructies te vliegen om daar zeer stabiel vloeiende beelden te produceren. De inzet van drones kan snel en efficiŽnt. Tot een hoogte van 120m mogen drones vliegen en zijn een alternatief voor duurdere vliegtuigen of helikopters die bovendien niet op deze hoogte mogen of kunnen vliegen. U kunt bij de inzet van onze drones bijvoorbeeld denken aan de levering van materiaal voor onder andere:

  • promotie voor bijvoorbeeld hotels, de bouwsector, sport, de overheid, toerisme;
  • productie van documentaires en nieuws/informatieve films;
  • speelfilms, reality-tv, reclamespots en live broadcasting;
  • industrie, scheepvaart, Rijkswaterstaat, analyse, onderhoudsinspecties, gewasinspecties, monitoring, mapping;
  • aanleggen van beeldbank voor uw bedrijf of project, zowel vanuit de lucht als op de grond;
  • vastgoed, makelaardij, projectontwikkelaars, overzicht, planning en progressie doeleinden;
  • recreatieve watersport, rederijen en jachtverkoop;
  • en vele andere toepassingen..
Wij levereren beelden voor commerciŽle en non-profit projecten voor print, video, tv etc. Gemonteerd of ongemonteerd. U kunt Fotopiloot ook inhuren wanneer u zelf uw camera wilt bedienen.

30 jaar vlieguren

Fotopiloot heeft 30 jaar vlieguren als grafisch ontwerpers voor print en web, fotografie, video, architectuur: ontwerpbureau Zwart op Wit. Drones voegen een nieuwe dimensie toe, beelden, al dan niet bewegend, vanaf hoogtes die tot voor kort vrijwel onbereikbaar waren.

Het onmogelijke wordt mogelijk
De ontwikkelingen gaan hard: van zowel de drones zelf, de camera's, software voor diverse doeleinden als bijvoorbeeld 3D mapping, Ortho fotografie, multispectraal imaging, infrarood etc. Fotopiloot volgt deze ontwikkelingen op de voet.

Veiligheid voorop in de luchtvaart

De volledige certificering door zowel de Nederlandse als Engelse overheid stelt ons in staat internationaal inzetbaar te zijn. Daarmee garanderen wij ook dat wij legaal en veilig opereren, aan de hand van goedgekeurde werkmethodes en met een professionele crew.

Contact
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Fotopiloot.nl
spacer
Zwart op Wit is sinds enige tijd onder de naam Fotopiloot ook gestart met een nieuw onderdeel. Luchtfotografie en video. Hier enkele voorbeelden van onze multicopterbeelden. Lees meer ...